Altfel

E trist. Stiti de ce e trist?!?

Ca an de an am lasat pe altii sa aiba grija de fericirea noastra. Necontrolat. Ne-am pus inima la mezat in speranta ca o sa avem noroc de cineva care o sa aiba grija de ea. Necontrolat. Alergam, ne enervam, urlam, uitam de ce am pornit la drum, injuram, scuipam. Necontrolat. Transformam vise in apatie iar sarcasmul capitalismului rapace ne face niste simpli consumatori. Necontrolat.

Si de maine spunem ca ne oprim. Ca ne ridicam pe varfuri in speranta ca o sa vedem lumina de la capatul tunelului…care nu se mai gata. Ne punem speranta in noi, in faptul ca maine o sa fie mai bine. Altfel. Ca zambim mai mult, ca vom reactiona diferit, ca invatam sa ne ridicam din genunchi, ca spunem sincer ” te iubesc ” , ca niciodata nu o sa mai gresim. Niciodata. Altfel. Orgoliu de rahat. Ca si cum am putea. Sa facem altfel din acelasi aluat.

Asa si cu sistemul de cacat in care traim. In care, repet, smecheria si afacerea ajunge la rang de onoare. Ma fut in onoarea generalului cu patru stele. Ma fut in generatia care s-a tarat ani de zile, care si-au promovat valorile de cacat, progeniturile care au ajuns in locul lor, in ” lasa ca merge si asa ” , care, ajunsi la varsta la care ar trebui sa isi vada de batranetile lor inca incearca sa conduca…destine. Nu, sistemul trebuie dat jos. Trebuie sa cladim o societate de la zero. Cumva.

Si stiti ceva? Nici macar nu dau vina pe cineva anume…inafara de mine.

Maine e luni.

ps: si imi bag pula si in toti enoriasii care se tarasc sa pupe moaste ca apoi sa judece niste tineri ca sunt satanisti si ca ar merita sa moara. #667motherfucker #siemprecontra.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s