dezorientat

nici nu ma asteptam la altceva.

e la fel ca si cu sentimentul de curiozitate. urasc oamenii care nu sunt curiosi. care nu se intreaba. care nu ating. care nu incearca. care nu se trezesc la ora 4 sa faca un drum dus-intors de 1000 de km.

e ca si cum as astepta. la nesfarsit. e ca si cum totul ar fi pentru mine. sau pentru tine. e ca si cum nu te-ai fi cacat niciodata pe frig. sau cu goange pe langa tine. si asta nu e suferinta suprema. dar ne place noua sa o scoatem in evidenta.

stii?!? nu stii. amandoi. nu stim,pentru ca nu ne-am fi oprit din alergat. si cel mai mult imi pare rau de suflet, al nostru. ne-am impiedicat. amandoi. impreuna.

dezorientat pentru ca traiesc intr-o societate in care idealismul este comparat cum ca ai fi un ciudat. dezorientat pentru ca ma trezesc in fiecare dimineata cu un setiment de neputinta. ca astazi n-am sa fac nimic special. dezorientat ca maine o sa am din nou dreptate. ca #fericirea tine de cei 7 ani de acasa. dezorientat ca oricum as face, vineri, am sa ma gandesc la faptul ca totul e desart, ca e material, ca port o lupta intre doua spirite …eu …si el, cel ce a fost.

dezorientat pentru ca uit de ce am pornit, din nou, pe alt drum. alt drum.

Cheers!

&

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s