Cooperativa X

La nici un loc de munca nu e bine. Dar la nici unul. Tot timpul seful are sa fie prost, compania nu da suficienti bani si te vor pune sa prea curvesti pe la usile clientilor. Viata, viata grea atunci cand nu iti place ceea ce faci, cand nu pui un pic de pasiune in munca de zi cu zi. Cand lasi „regula” sa fie singurul lucru care te face sa te duci la servici trezeste frustrari, frustrari de care nu mai scapi doar daca ti-or da luna de pe cer. Lucru care nu se intampla prea des.

Acum, tu sa injuri compania care ti-a dat de mancare ani de zile si tu te-ai multumit sa stai, fara sa aduci nimic nou zilei de munca…nu-i prea bine. Ca de bine de rau, ti-o dat banii la timp, ti-ai plimbat curul in masina companiei, mai  frecai menta, i-ai mai mintit si tu putin ca nu esti usa de biserica. Si tot asa, intr-o zi te-ai trezit ca nu-ti mai place, ca esti corporatist/a, ca iti incalci principile, ca urasti doar gandul ca trebuie sa iei parte la sendite.

Da mai domnule! Da cine te-a obligat sa fi o curva de om? Cine ti-a bagat pumnul in gura si nu te-a lasat sa te dezvolti, sa deschizi gura macar, sa aduci ceva si de acasa, sa mai folosesti si un pic de emotie in acele 8 ore ( ?! ) de munca. Cine?!

Si acum ii injuri. Da nu-i frumos. Sa sti.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s