Pi=

Dupa sute de ani oamenii de stinta si-au dat seama ca numarul PI este gresit.Acum,ca matematicienii si-au dat seama de acest lucru,nu poate decat sa ma bucure pentru ca …eh cacat!

Mergand spre servici m-am intersectat cu o femeie destul de bine imbracata,asta pentru ca uneori haina il face pe om.Nu neaparat astazi.Era putin dusa cu pluta si asta pentru ca purta o conversatie destul de animata cu o persoana  invizibila.Nu spun imaginara pentru ca nu am de unde sa stiu ce „animal” a lasat acasa.

„Imi doresc nespus sa mor!”.Cuvinte regasite intr-o scrisoare scrisa de un copil de 13 ani.Ingropat apoi in spatele casei de catre „tatal” sau.Parintii au pledat nevinovati cu toate ca in astfel de cazuri nu cred ca mai ar trebui sa existe lege pentru astfel de atrocitati.Parintii ar trebui chinuiti intr-un mod de genul „law abiding citizen”.

Totusi…un tanar chinezi a fost salvat de la incercarea lui de sinucidere de catre o domnisoara printr-un sarut.

Unde?Incotro?De ce? Este frig iar pentru o astfel de perioada a anului nu poate decat sa ma intristeze.Am asteptat prea mult pe timp de iarna surasul cald al soarelui.De codul galben al precipitatilor nu stiu nimica dar m-as bucura nespus de mult sa nu mai fie frig,prea frig pentru aceasta perioada a anului.

Lactalis,propietarul brandului LaDorna,isi muta operatiunile in Polonia.Ladorna,vanduta de catre grecotei (ala de iti impuie acum capul cu „ceea mai pura apa”) prin 2008 gigantului francez,face parte din acele branduri cumparate de catre multinationale dupa care sunt ori inchise or relocate.Asta pentru ca de ce naiba sa nu mancam ceva produs in Romania.

Lu` Basescu eu ii dau dreptate in privinta regelui ( cu „r” mic) si asta pentru ca atitudinea celui care a ajuns „prin voia domnului” pe scaunul (?!?) romaniei a fost una pur romaneasca (la ce naiba m-as fi asteptat).De exemplu,un polonez nu ar fi procedat asa.Never.

Iar de maine se deschide circulatia pe Transfagarasan.Pam pam!

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s